Projekt Part Y - pridobivanje sredstev iz evropskih virov financiranja

Spoštovani!

Organizacije zaradi hitrih sprememb, konkurence in zahtevnejših razmer na trgu iščejo dodatne finančne vire za financiranje njihovih projektov. Za uspešno pridobivanje EU sredstev so potrebna specifična znanja in kompetence priprave ter izvedbe EU projektov.

Kaj pripravljamo?

V soboto, 5. aprila in nedeljo, 6. aprila bo v okviru projekta Part Y potekalo brezplačno intenzivno izobraževanje na temo učinkovite priprave projektne dokumentacije, kjer se boste naučili:

  • Kje in kako najti primeren razpis za vaše projekte?
  • Kako razviti projektno idejo, da bo ustrezala razpisnim pogojem?
  • Kako najti zanesljive in ustrezne partnerje za izvedbo projekta?
  • Kako pripraviti vsebino projekta in kako dobro zastaviti finančni načrt projekta?
  • Kako se izogniti najpogostejšim napakam?

Zakaj se je smiselno prijaviti?

Izobraževanje v aprilu bo le začetek dolgoročnega izobraževanja za pridobivanje sredstev iz evropskih virov financiranja. Izobraževalne aktivnosti v okviru projekta Part Y bodo potekale do konca februarja 2015. V tem obdobju bodo izbrani udeleženci pod mentorstvom izkušenih projektnih vodij lahko pripravili svojo prijavnico za prijavo na evropski razpis Europe for Citizens.

Namen projekta Part Y:
je da naučeno znanje o prijavljanju na evropske razpise apliciramo tudi v praksi, tako da bodo udeleženci sproti izdelovali prijavnico - razvoj projektne ideje, priprava delovnega načrta aktivnosti, priprava finančnega razreza in pisanje same prijavnice.

Cilj projekta Part Y:
je, da se na naslednji rok programa Europe for Citizens prijavi vsaj 6 novih projektov (3 iz Slovenije, 3 iz Srbije), ki bodo napisani tekom dolgoročnega intenzivnega izobraževanja pod mentorstvom izkušenih projektnih vodij iz Eurocoopa.

Komu je namenjeno?
Y generaciji do 30. leta, da se naučijo uspešno prijavljati na evropske razpise in pridobivati sredstva iz EU. Zaželeno je, da se na izobraževanje prijavijo predvsem predstavniki Y generacije.

Kje bo izobraževanje potekalo?

V 'Na Triglav spreminjat svet! Simbioza medgeneracijskem centru' na Dunajski 22, v Ljubljani (v pritličju poslovne stavbe Slovenijalesa).

Kdaj?

Sobota, 5. april od 9. do 16. ure in nedelja, 6. april od 9. do 16. ure.

Želite več informacij o izobraževanju?

Podroben opis celotnega mentorskega izobraževanja

Časovnica izobraževanja v aprilu

Kako se prijavim?

Delavnica je odprtega tipa, tako da se lahko nanjo vsi prijavijo. Prednost bodo imeli tisti, ki si želijo biti vključeni v dolgoročno izobraževanje. Število mest je omejeno, tako da pohitite s prijavami.

Prijavite se s klikom na spodnji gumb 'Prijava', nakar vpišete svoje podatke. Prijave sprejemamo do četrtka, 3. aprila 2013.

prijava

Za morebitna vprašanja smo dosegljivi na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Ekipa Zavoda Ypsilon

Zavod Ypsilon, Mirje 15, 1000 Ljubljana
PE: Dunajska 22, 1000 Ljubljana
Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
040 336 311

Projekt Part Y je financiran s strani Evropske unije.

Partnerji v projektu Part Y:

Reviw on bokmaker Number 1 in uk http://w.artbetting.net/ William Hill
Full Reviw on best bokmaker - Ladbrokes http://l.artbetting.net/ full information
betfair.artbetting.net
sports bookmakers
cookie consent